onsdag 26. januar 2011

Kul Gutt

Jeg har dykket ned i restehaugen min og lagd et bursdagskort til gutt. Vet ikke hvor noen av mønsterarkene kommer fra siden de er rester. Motivet er fra Shortyn friends, malt med akvarellmaling.  Teksten på tagen er fra Kort og godt.
Jeg er VELDIG glad i å bruke blomster på alle mine prosjekter, og hadde bestemet meg for å IKKE bruke det nå. Så jeg lurer veldig på hvordan disse blomstene har klart å snike seg med.
Innsiden er enkelt pyntet, men med plass til å skrive en hilsen.

10 kommentarer:

 1. Kjempestilig guttekort. De blomstene som hadde sneket seg med hadde gjort det på en meget elegant måte. :):) Tøft med de vimplene.

  SvarSlett
 2. Dykket i papirrestene ble til et kjempeherlig guttekort. Et skikkelig gla' kort :=)
  En fin kveld til deg. Klem :0)

  SvarSlett
 3. Ja dette var et kult guttekort!!
  Kjempeflotte farger. Stilig med de vimplene!

  Ha en flott dag!
  Klem Mona :-)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott restekort! Så flink du er som klarer å få brukt rester. De har jo en tendens til å samle seg opp.. Blomstene kommer også helt av seg selv, uten at man ber om det ja : ) .
  Takk for koselig kommentar i min blogg. Legger meg til som følger her jeg, for det var masse flott i bloggen din. Lurer litt på hvor du har fått tak i tagen du har brukt i et smalt krysskrosscard... Den var veldig fin og kortet også!

  SvarSlett
 5. Stilig kort -Mange fine farger!
  Go klem, T

  SvarSlett
 6. Stilig guttekort du har laget. Ikke lett å lage disse guttekortene nei:) og spesielt uten blomster. Takker for koselig kommentar i min blogg. Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 7. Kjempe kult kort. Jeg burde vell ta etter ditt gode eksempel og stupe ned i reste kassa en dag. Har mange nydelige restepapirer, men det er så lett å starte på et nytt ark.
  Håper alt står bra til og at helgen blir god. -klem-

  SvarSlett
 8. Flott kort:)
  Tusen takk for at du er med på blogcandyen min:)

  SvarSlett
 9. Kjempetøft og fresht guttekort!

  SvarSlett
 10. Dette var Rå lekkert.Masse flotte detaljer.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails