fredag 16. april 2010

Vintage

Jeg hadde en billig hvit ramme fra Ikea som jeg pusset med sandpapir og smurte Antique medium på for at den skulle se slitt og gammel ut. Bildet har jeg hentet fra Shabby Shic. Mønster ark fra Melissa Frances. Gammel bokside. Metallpynt fra Kort og Godt. Forskjellige blomster. Blonden har jeg kjøpt i italia. Svertet alle kanter. Dette blir mitt bidrag til Sukkersøtt denne uken, der utfordringen er Vintage.

8 kommentarer:

 1. Milde måne!!!
  Kan bare si en ting - NYDELIG!
  Lykke til!
  God helg.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. wow super rålækkert vintage stil med mange fine detaljer. Du må have en dejlig fredag.
  knus Pia

  SvarSlett
 3. Oi,det var nyyydelig! Bare helt vintage dette, flotte detaljer. God helg!

  SvarSlett
 4. WOw så nydelig!!!! Herlige detaljer, vintage er virkelig vakkert :-)
  Ha en fin helg.
  Klem Guro

  SvarSlett
 5. kjempeflott! Så mye herlige detaljer! :)
  Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
 6. Gurimalla så mye rålekkert du lager! :) Dette bildet var jo helt nydelig! :)

  Har et lite spørsmål ang lommebok du har laget jeg...Har du brukt symaskin på den? Det er nemmelig ikke helt min greie..har altså ingen symaskin,hehe...også lurte jeg da på...Isåfall hvordan har du ellers limt sammen rundt kantene? Tenker at med f.eks. glue-dots vil det sprike litt... :)Den hvite sømmen tipper jeg du har tegnet på,stemmer det? ;) Må bare prøve meg på en sånn kommebok jeg altså. Din var så utrolig stilig! :) God helg! Klem

  SvarSlett
 7. Millioner takk for hjelpen...da skal jeg se mer på den saken i kveld...vi sees kanskje idag da...huk tak i meg dersom du ser meg og jeg ikke deg.. ;) Hurra, viljestyrken vant over lommeboka...de var ikke helt enige men jeg VIL på messe! :)

  SvarSlett
 8. Så lekkert!!! Helt nyedlig. Kjempeide med bilderamme og det fungerer jo så fint som gave!! Takk for inspirasjonen...nå må jeg lage et slikt bilde tror jeg :0)

  Vårklem fra Wenche

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails